Мацки, искам да ви питам за оформянето на една моя обява. Имам едни детски обувчици, донесени от Англия. Пуснала съм ги с описание, че са донесени от там, чисто нови, с лепнат етикет отдолу, но сега нещо рових и видях, че на самата кожа на обувчиците пише Made in China
И сега не мога да измисля, как да оформя обявата. Изобщо да пиша ли, че са донесени от Англия, като очевидно са китайски? Ако оставя обявата така, като ги вземат, ще ме нахулят, че съм излъгала...абе съвсем се обърках.
забелязала съм че всичко марково което ни е от Англия пише произведено в Китай Пример с Адидас - което сме купили от Англия е произведено в Китай а което е купено от магазина на Адидас в БГ пише произведено в Тайван или Индонезия най смешното е че долнище на Адидас от 100 лева след 2 месеца му падна адидас емблемата
а което ни е от Англия уж произведени в Китай не са мръднали. Същото ни се случи и с едни спортни обувки адидас купени от тук и носени 3 месеца вече мммммм май май няма да са адидас наистина т.к. има ададис маратонки котито са оригинални и от вън съпруга ми ги носи вече близо 10 години и не са мръднали
така че да не те притеснява марката си е марка а сигурно има и друг показател освен пр. в Китай вероятно пише на тях европейска , английска номераация и сащ това сигурно е по добрия показател че са качествени.