Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Януари 18, 2011, 12:56:21 » |
Нагоре
|
Здравейте, Ще пусна няколко анкети за промени и ще ви помоля да гласувате Бъдете искрени!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Януари 18, 2011, 13:11:16 » |
Нагоре
|
Готово!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #2 -: Януари 18, 2011, 13:19:22 » |
Нагоре
|
И аз гласувах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
svetla72
new user
Неактивен
Публикации: 476
|
|
« Отговор #3 -: Януари 19, 2011, 13:40:32 » |
Нагоре
|
имам предложение относно сортирането- когато добавям обяви в моята секция под наблюдение, след това ми е много трудно да следя дали съм получила отговор например на поставен въпрос, тъй като липсва опция за сортиране по най-скоро коментирани, мога да избера само най-нови, но това е по дата на публикуване на обявата а не по дата на отговор. подобна възможност имаше в продавалника и определено тук ми липсва и отнема много време докато прегледам всичките обяви под наблюдение за да открия дали някой е дал коментар по поставен въпрос.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #4 -: Януари 19, 2011, 15:00:56 » |
Нагоре
|
Гласувах с НЕ на въпроса за препубликуването.
Не мисля, че е добра идея. И без това в момента едни и същи обяви се препубликуват всеки месец и така си играем на прескочи кобила. Сигурна съм, че ако има опция това да става на 20 дни, ще стане още по-зле.
Има случаи, когато чисто новичка обява 2 часа след публикуването й се измества от първа страница дори, защото най-отпред са се накиприли стари препубликувани обяви. Излишно е!
Така мисля, въпреки че като гледам гласовете, това надали ще се вземе под внимание....
Май не трябваше да пускате този въпрос, защото всички ще гласуват "ЗА" без да си дадат сметка, че това ощетява и тях самите.
Наистина ще стане една голяяяяяяма и дълга върволица от "прескочи кобила"
Но пък забравих да кажа, че съм "ЗА" намаляване на срока за изтриване. Някои неща се продават буквално за часове, а трябва да седят месец... Това защо? Може ли да предложа да разделите въпроса на две части: -срока за препубликуване -срока за изтриване Така ще е по-реален вота, по мое мнение.
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 15:04:42 от emi_9eni »
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Януари 19, 2011, 15:05:22 » |
Нагоре
|
Анкетата е само единия критерии за вземане на решение. Думата ще имат и модераторите и накрая ще обсъдим с шефката всички плюсове и минуси на всяко предложение и ще решим.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #7 -: Януари 20, 2011, 13:56:59 » |
Нагоре
|
Аз също дадох своя глас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #8 -: Януари 21, 2011, 10:18:57 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #9 -: Януари 21, 2011, 10:42:04 » |
Нагоре
|
и аз дадох глас
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Chicco
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #10 -: Януари 22, 2011, 00:18:05 » |
Нагоре
|
и аз гласувах, Идеята за форуми по години ми допадна, що се отнася до препубликуването нямам мнение, но си мисля, че не е лоша идея след като нещо се маркира като продадено да не може да се изтрие поне 5 дни, защото не всеки запазва снимките на стоките, които поръчва и ако има проблем може да се направи сравнение Поздрави
|
|
|
Активен
|
Моля, пишете ми за всички забележки, които имат стоките, коректна съм с плащането, не искам неприятни изненади при получаването! Благодаря! Поставям оценки, моля, правете го и вие Влизам рядко в сайта, но това не означава, че съм несериозна!
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #11 -: Януари 24, 2011, 18:46:43 » |
Нагоре
|
аз галсувах за но за изтриване на обявите а за препобликуване даже според мен може и на 3-4 месеца да се направи на мен лично не ми пречи , аз дори не съм си препубликувала обявите понеже видях че не ми са се маханли, но за изтриване даже ако може и веднага да се трият още по добре, някои беше казал че е заради сделки тоест като се продаде и пристигне тогава, едми добре ама аз като продам нещо по старо мога веднага да го изтрия и пак да има проблем после, ох не знам дали ме разбрахте какво точно искам да кажа С две думи моето мнение е че е хубаво да могат обявите да се тирят веднага , а пък да се активират на ново дори и след 4-5 месеца - мое мнение само споделям
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #12 -: Януари 29, 2011, 21:27:28 » |
Нагоре
|
Не знам дали точно тук трябва да задам този въпрос, но.... Както има филтър за състояние, пол може ли да ма филтър и за размяна/не желая размяна? Надявам се да ме разберете.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Януари 30, 2011, 11:08:19 » |
Нагоре
|
Не знам дали точно тук трябва да задам този въпрос, но.... Както има филтър за състояние, пол може ли да ма филтър и за размяна/не желая размяна? Надявам се да ме разберете.
Работя и по това, но е трудничко. Малко е различно от другите промени, но ще го имате
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #14 -: Януари 31, 2011, 19:13:13 » |
Нагоре
|
Готово гласувах ,подкрепям донякъде мнението на Еми но не нацяло ?? А за бременност и раждане супер ,скоро мой да зачена и ще имам темичка за писане
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|