bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 19, 2011, 02:34:47 » |
Нагоре
|
да изка4аме тогава да доиде утре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #31 -: Януари 19, 2011, 08:39:45 » |
Нагоре
|
Здравей emi9 Тъй като следя задължително темите за некоректни,вчера попаднах на подобана като твоята ,само че в съседите-подвеждаща снимка на стоката,скрити дефекти и дори подвеждащо състояние-там състоянието на въпросната обява беше ново,а нещото е за боклука!Тъй като мразя до дъното на душата си измамнички с цел печалба за сметка на купени боклуци от втори употреби,проследих темата и там админа съветва да се завеждат жалби,като причината е ,,Жертва на онлайн измама,, с основание ,,артикулът не отговаря на описанието,,Така от сайта ще бъдат предоставени снимките пуснати в обявата и се вижда че не са описани дефектите,за който ти си дала пари на вятъра,и снимката е подвеждаща!Не мога да си обясня едно-докога ще се присвояват вещи от размяни или средствата на купувачи,който после изхвърлят на боклука купеното!Съветвам те да не се отказваш,да действаш,за да може да се спре с този начин на измама-ако мине мине, ако не на сила!Никой няма право да не връща средства,независимо каква е причината ,това е присвояване!Моето мнение е да и върнеш количката, не някакви пари да ти дава,защото самото отношение е много обидно,не толкова за парите!Желая ти късмет и сили и успех в борбата!
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 08:48:08 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #32 -: Януари 19, 2011, 09:05:57 » |
Нагоре
|
Здравей emi9 Тъй като следя задължително темите за некоректни,вчера попаднах на подобана като твоята ,само че в съседите-подвеждаща снимка на стоката,скрити дефекти и дори подвеждащо състояние-там състоянието на въпросната обява беше ново,а нещото е за боклука!Тъй като мразя до дъното на душата си измамнички с цел печалба за сметка на купени боклуци от втори употреби,проследих темата и там админа съветва да се завеждат жалби,като причината е ,,Жертва на онлайн измама,, с основание ,,артикулът не отговаря на описанието,,Така от сайта ще бъдат предоставени снимките пуснати в обявата и се вижда че не са описани дефектите,за който ти си дала пари на вятъра,и снимката е подвеждаща!Не мога да си обясня едно-докога ще се присвояват вещи от размяни или средствата на купувачи,който после изхвърлят на боклука купеното!Съветвам те да не се отказваш,да действаш,за да може да се спре с този начин на измама-ако мине мине, ако не на сила!Никой няма право да не връща средства,независимо каква е причината ,това е присвояване!Моето мнение е да и върнеш количката, не някакви пари да ти дава,защото самото отношение е много обидно,не толкова за парите!Желая ти късмет и сили и успех в борбата! Здравей и на теб. Благодаря за съвета. Аз съм решила, че ще предприема мерки. В този случай стоката реално отговаря на правилата на форума, но за мен това не са нормални следи от употреба (дори и това не пише в обявата), а скрита истина. Изчаквам още малко за отговор на ответната страна и процедурата с жалби и разправии ще започне.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Януари 19, 2011, 09:13:08 » |
Нагоре
|
Здравей emi9 Тъй като следя задължително темите за некоректни,вчера попаднах на подобана като твоята ,само че в съседите-подвеждаща снимка на стоката,скрити дефекти и дори подвеждащо състояние-там състоянието на въпросната обява беше ново,а нещото е за боклука!Тъй като мразя до дъното на душата си измамнички с цел печалба за сметка на купени боклуци от втори употреби,проследих темата и там админа съветва да се завеждат жалби,като причината е ,,Жертва на онлайн измама,, с основание ,,артикулът не отговаря на описанието,,Така от сайта ще бъдат предоставени снимките пуснати в обявата и се вижда че не са описани дефектите,за който ти си дала пари на вятъра,и снимката е подвеждаща!Не мога да си обясня едно-докога ще се присвояват вещи от размяни или средствата на купувачи,който после изхвърлят на боклука купеното!Съветвам те да не се отказваш,да действаш,за да може да се спре с този начин на измама-ако мине мине, ако не на сила!Никой няма право да не връща средства,независимо каква е причината ,това е присвояване!Моето мнение е да и върнеш количката, не някакви пари да ти дава,защото самото отношение е много обидно,не толкова за парите!Желая ти късмет и сили и успех в борбата! Здравей и на теб. Благодаря за съвета. Аз съм решила, че ще предприема мерки. В този случай стоката реално отговаря на правилата на форума, но за мен това не са нормални следи от употреба (дори и това не пише в обявата), а скрита истина. Изчаквам още малко за отговор на ответната страна и процедурата с жалби и разправии ще започне. Аз имам две колички,ползвани и от двете ми деца и не са в такова състояние,но ако тръгна да ги продавам ще ги разкостя за забележки,няма да гледам да ги изпера и да скрия забележките,все пак става дума за дете което ще я ползва,снимките са подвеждащи,не се вижда дефекта,а състояние добро би трябвало да се опишат дефектите подробно!Поздравявам те, че не си се отказала-трябва да има справедливост и дано малко да се постреснат другите дами,който процедират по този начин!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Януари 19, 2011, 09:19:49 » |
Нагоре
|
]Аз имам две колички,ползвани и от двете ми деца и не са в такова състояние,но ако тръгна да ги продавам ще ги разкостя за забележки,няма да гледам да ги изпера и да скрия забележките,все пак става дума за дете което ще я ползва,снимките са подвеждащи,не се вижда дефекта,а състояние добро би трябвало да се опишат дефектите подробно!Поздравявам те, че не си се отказала-трябва да има справедливост и дано малко да се постреснат другите дами,който процедират по този начин! Според мен също трябва да се опишат точно и подробно. Разбирам защо не е направено. Надали някой би ли дал 50 лв, ако имаше прикачени снимки на "нормалните следи от употреба".
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Януари 19, 2011, 09:38:28 » |
Нагоре
|
Имаме развитие - чух се с момичето. Отправих и предложение да ми върне ако не 50, то поне половината пари. Нямала в момента, била ги изхарчила, с дете е и по майчинство. Е аз с какво съм - с коте ? Добре ще я изчакам. Но когато й казах, че при връщане на сума от 25 лв, ще задържа количката и ще я пусна за подаряване ми каза - е как така. Да съм й я върнела. Е явно съм си взела количка под наем за 25 лв Ще изчакам да видя. То бива бива ама чак толкова...... Разбрахме се да се чуем по-късно. Дано да намерим общ език.
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 09:56:19 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Януари 19, 2011, 10:00:54 » |
Нагоре
|
Не мога да си обесня как на такива хора не им е неприятно, че вместо да зарадват някой ,те карат да се чудиш какво да правиш и да се ядосваш въобще че си направил покупка!Аз лично винаги питам дали са доволни хората ,ако не са, не си създавам главоболия,напълно излишно е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #37 -: Януари 19, 2011, 11:07:23 » |
Нагоре
|
Имаме развитие - чух се с момичето. Отправих и предложение да ми върне ако не 50, то поне половината пари. Нямала в момента, била ги изхарчила, с дете е и по майчинство. Е аз с какво съм - с коте ? Добре ще я изчакам. Но когато й казах, че при връщане на сума от 25 лв, ще задържа количката и ще я пусна за подаряване ми каза - е как така. Да съм й я върнела. Е явно съм си взела количка под наем за 25 лв Ще изчакам да видя. То бива бива ама чак толкова...... Разбрахме се да се чуем по-късно. Дано да намерим общ език. Е какво как така -тази жена направо ме учудва
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Януари 19, 2011, 11:08:51 » |
Нагоре
|
Имаме развитие - чух се с момичето. Отправих и предложение да ми върне ако не 50, то поне половината пари. Нямала в момента, била ги изхарчила, с дете е и по майчинство. Е аз с какво съм - с коте ? Добре ще я изчакам. Но когато й казах, че при връщане на сума от 25 лв, ще задържа количката и ще я пусна за подаряване ми каза - е как така. Да съм й я върнела. Е явно съм си взела количка под наем за 25 лв Ще изчакам да видя. То бива бива ама чак толкова...... Разбрахме се да се чуем по-късно. Дано да намерим общ език. Е какво как така -тази жена направо ме учудва Пак казвам ще я изчакам да ми се обади. Ако не го направи до довечера, ще я потърся отново.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #39 -: Януари 19, 2011, 11:43:28 » |
Нагоре
|
Направо не разбирам тази жена - тя за добро състояние това ли има в предвид И как очаква да си замълчи купувача при получаване на такъв боклук ? За мен тази количка за нищо не става ! И как така ще ти върне 25 лв а ти на нея количката ? Искай си цялата сума и пощенските !!!!!! То бива безочие ама това вече на нищо не прилича - кажи и тя да си я ползва в това добро състояние а на теб да ти върне парите!!!! Похарчила парите- ми това въобще не е твой проблем да вземе на заем !!!!Какви хора какво нещо......
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Януари 19, 2011, 11:54:45 » |
Нагоре
|
Направо не разбирам тази жена - тя за добро състояние това ли има в предвид И как очаква да си замълчи купувача при получаване на такъв боклук ? За мен тази количка за нищо не става ! И как така ще ти върне 25 лв а ти на нея количката ? Искай си цялата сума и пощенските !!!!!! То бива безочие ама това вече на нищо не прилича - кажи и тя да си я ползва в това добро състояние а на теб да ти върне парите!!!! Похарчила парите- ми това въобще не е твой проблем да вземе на заем !!!!Какви хора какво нещо...... Наистина, когато я получих и видях две от забележките й писах, че не съм очаквала такова нещо, а тя пък ми отговори, че количката все пак е ползвана.Реших, че мога да се примиря с тези дефекти. В последствие, нещата се стекоха така, че когато намерих време да я разгледам открих още забележки. Е не можах да преглътна всичко.В този момент стана авария и стоях без връзка с нет-а два дни и нещо и съответно нямаше как да й пиша и да я помоля за връщане. Може и моя да е грешката, че виждайки това, че продавачката не я вълнува много много дали съм доволна или не, не направих сканал веднага. Не знам вече. Ако цената на тази количка, в това й състояние беше 25 лв нямаше да се оплаквам ама грам. Но за 50 мисля, че заслежавам нещо по-нормално изглеждащо.
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 12:10:14 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #41 -: Януари 19, 2011, 12:14:29 » |
Нагоре
|
Стискам палци да се разберете.Иначе сега се сетих,че на брат ми един приятел подаде жалба в "Защита на потребителите".На него един в Аукро му беше продал стари рвмирисани мардтонки,за нови-цена 150лв.Хората му помогнаха,а срещу онзи доколкото знам даже има и заведено дело. http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Януари 19, 2011, 12:17:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Януари 19, 2011, 12:18:55 » |
Нагоре
|
Стискам палци да се разберете.Иначе сега се сетих,че на брат ми един приятел подаде жалба в "Защита на потребителите".На него един в Аукро му беше продал стари рвмирисани мардтонки,за нови-цена 150лв.Хората му помогнаха,а срещу онзи доколкото знам даже има и заведено дело. http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19Силно се надявам да не се стигне до там и да се разберем. Майки сме, хора сме - все мисля, че ще намерим решение устройващо и двете страни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Януари 19, 2011, 12:23:49 » |
Нагоре
|
И аз се надявам да се разберете,но според мен това,че няма пари не е оправдание.Никой няма да изхарчи парите при положение,че има проблем с "продажбата".Мила,не и отстъпвай и си искай парите веднага,без отсрочки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|