eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 19, 2011, 12:31:59 » |
Нагоре
|
И аз съм за това да си ти върне незабавно парите ,ти нямаш вина че тя ги е изхарчила ,нейна работа .Да е мислила когато е продавала кошницата ..А тази нейна защитница която се е явила ,да я вземи тя тази количка като толкова е харесва и е добра..Как не ги е срам ,да продават боклуци и да си имат защитници.. Желая ти късмет Еми ,ИСКАЙ СИ ПАРИТЕ КОЛКОТО СИ ДАЛА
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #46 -: Януари 19, 2011, 13:28:37 » |
Нагоре
|
Еми,на теб ли слънце се случи Да ти възстанови цялата сумата и да е в "черният"списък. Моята количка е същата(купих я за 20лв от комшийте) и не е в таково състояние,а аз я джасам по камънаци. Съжалям,че ще си трошиш нервите. Аман от търгаши и безочливи същества!
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #47 -: Януари 19, 2011, 13:36:53 » |
Нагоре
|
Благодаря на всички за подкрепата. Току -що се чухме с Йоана. Разбрахме се да ми прати 30 лв, а аз на нея количката. Вариантът ме устройва. В момента в който нещата си дойдат на мястото ще заключа темата и ще пороменя и оценката си. Радвам се, че се оказа разбран човек. Просто за първи и надявам се последен път се оказвам в такава ситуация.
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 13:44:05 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #48 -: Януари 19, 2011, 14:03:53 » |
Нагоре
|
е пак не е никак справедливо.... но ти си знаеш... 25лв за какво по-точно и ги оставяш, че не ми стана ясно? Даже повече - с пощенските наобратно - кой ги поема? И как ще си промениш оценката? Да не вземеш да й напишеш положителната за чудесната сделка?
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
|
|
« Отговор #49 -: Януари 19, 2011, 14:06:02 » |
Нагоре
|
е пак не е никак справедливо.... но ти си знаеш... 25лв за какво по-точно и ги оставяш, че не ми стана ясно? Даже повече - с пощенските наобратно - кой ги поема? И как ще си промениш оценката? Да не вземеш да й напишеш положителната за чудесната сделка? малее ама за сеира сте готови на вси4ко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не виждаш ли 4е вси4ко е приклю4ило що требва да подклаждаш огъня!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #50 -: Януари 19, 2011, 14:08:51 » |
Нагоре
|
Съгласна съм че тона не е справедливо , нека ти възтанови 30 лева и да задържиш количката за да я отремонтираш с тях , ноистина тия 25 лева за хубавото преживяване емоции и спомени ли ги даваш?!?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Януари 19, 2011, 14:10:18 » |
Нагоре
|
е пак не е никак справедливо.... но ти си знаеш... 25лв за какво по-точно и ги оставяш, че не ми стана ясно? Даже повече - с пощенските наобратно - кой ги поема? И как ще си промениш оценката? Да не вземеш да й напишеш положителната за чудесната сделка? малее ама за сеира сте готови на вси4ко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не. Неутрална ще е добре или поне така смятам. Пощенските са 5лв. Поделихме си ги. Количката беше 50 лв + 5 лв. половината куриер. Сега ще си поеме и половината куриер от София до Монтана. Справедливо или не - здраве. Можеше да си остана с неизползваема количка и 55 лв назад
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #52 -: Януари 19, 2011, 14:23:18 » |
Нагоре
|
малее ама за сеира сте готови на вси4ко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не виждаш ли 4е вси4ко е приклю4ило що требва да подклаждаш огъня!!!!!
Мале, не мале, май в тази тема ти най-много подклаждаш огъня, след като изчетох всичко до тук. Как можеш да ме обвиняваш, че искам сеир?! Всичко това е некоректно и такова ще си остане, защото чисто и просто продавачката получава подарък - 25лв от напълно непознат човек. Не бих ги приела, ако бях на нейно място. Винаги съм се стараела сама да си изкарвам парите честно, а не да получавам подаяния, още повече да КРАДА! Естествено не осъждам никого, защото нямам право. При положение, че Еми е взела решението си и е права според нея си - чисто и просто си изказах гледната точка. Никой не би се радвал на сеир в този форум, поради простата причина, че утре е възможно да му се случи същото. И ще е благодарен на подкрепа или мнение от непристрастен наблюдател, какъвто мисля че ти не си в този конкретен случай.
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 19, 2011, 14:27:44 » |
Нагоре
|
малее ама за сеира сте готови на вси4ко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не виждаш ли 4е вси4ко е приклю4ило що требва да подклаждаш огъня!!!!!
Мале, не мале, май в тази тема ти най-много подклаждаш огъня, след като изчетох всичко до тук. Как можеш да ме обвиняваш, че искам сеир?! Всичко това е некоректно и такова ще си остане, защото чисто и просто продавачката получава подарък - 25лв от напълно непознат човек. Не бих ги приела, ако бях на нейно място. Винаги съм се стараела сама да си изкарвам парите честно, а не да получавам подаяния, още повече да КРАДА! Естествено не осъждам никого, защото нямам право. При положение, че Еми е взела решението си и е права според нея си - чисто и просто си изказах гледната точка. Никой не би се радвал на сеир в този форум, поради простата причина, че утре е възможно да му се случи същото. И ще е благодарен на подкрепа или мнение от непристрастен наблюдател, какъвто мисля че ти не си в този конкретен случай. Момичета моля ви спрете се. Не е хубаво така да се нападате
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
|
|
« Отговор #54 -: Януари 19, 2011, 14:36:00 » |
Нагоре
|
спираме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #55 -: Януари 19, 2011, 14:52:08 » |
Нагоре
|
Туко що разговарях с госпожа Димитрова , стигнахме до консенсуса че Еми ще прати количката за 30 лева и ще има да си избере от обявите на продавачката за останалата част от супата , което пак си е обещетение макар и на в пари , темата приключена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #56 -: Януари 19, 2011, 14:53:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #57 -: Януари 19, 2011, 14:54:53 » |
Нагоре
|
Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked Ами Еми мила, ти си го казала в профила си,важното е да се чувстваш добре ти от цялата ситуация,парите са на второ място..
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #58 -: Януари 19, 2011, 14:56:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Януари 19, 2011, 15:00:11 » |
Нагоре
|
Мацката е зле с парите. Не, че аз съм цъфнала и вързала. Ангела говори с нея и сме стигнали до някакво решение. Надявам се на никой да не се случват такива неща. Чувството хич не е приятно. Пък и какво да я правя количката ? Да я продам Няма смисъл. Като получа парите ще пиша.
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 15:09:20 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|