alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 20, 2011, 12:30:41 » |
Нагоре
|
Имам нужда от помощ, една потребителка след хиляди претенции за поемане на пощенски от моя страна, за проба да вземела и други , купи от мен маратонки. Сега от една седмица ме тормози, че искала да ги върне, че не били такива каквито искала, че мъжа й нямало да ги носи, а на всичко отгоре заплашва със саморазправа . Кажете как процедирате в такива случаи?
|
|
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 13:24:15 от alisa81 »
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Януари 20, 2011, 12:55:23 » |
Нагоре
|
На никого ли не се е случвало... няма ли мнения?
|
|
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Януари 20, 2011, 12:56:56 » |
Нагоре
|
А повече подробности може ли ? Линк към твоята обява със снимки и състояние на стоката и т.н.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Януари 20, 2011, 13:04:07 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=86239&cat=500Това е обявата. На обява съм писала, че са носени два пъти и на снимките си личи състоянието.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Януари 20, 2011, 13:07:16 » |
Нагоре
|
Хубаво, ама пак не става ясно. Потребителката иска от теб проба и въпреки подписа ти, ти се съгласяваш. На куповачката не й допадат и иска да ги върне, все пак са изпратени за проба или ? Поне аз това разбирам от обясненията ти.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Януари 20, 2011, 13:11:37 » |
Нагоре
|
Значи , купувача иска за проба аз отказах, после искаше да поема пощенските и аз се съгласих понеже видях че ги иска много. Взе ги и сега ме нарича лъжкиня тъй като тя очаквала да са нови. В обявата ми пише обувани и се вижда реалния цвят на маратонките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #6 -: Януари 20, 2011, 13:12:25 » |
Нагоре
|
Хубаво, ама пак не става ясно. Потребителката иска от теб проба и въпреки подписа ти, ти се съгласяваш. На куповачката не й допадат и иска да ги върне, все пак са изпратени за проба или ? Поне аз това разбирам от обясненията ти. и аз това се чудя за проба ли са пратени или са купени ?пари получила ли си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #7 -: Януари 20, 2011, 13:13:01 » |
Нагоре
|
Аз разбрах това: Капризна потребителка КУПУВА от теб маратонки за мъжа си. Той не ги харесва и тя иска да ти ги върне.
Ако беше някоя свястна с добър контакт - може, ама така - не може. Да е мерила като е с големи претенции. ПП: Все пак ти си решаваш, но това е от мен
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 20, 2011, 13:13:15 » |
Нагоре
|
Да ,парите ми ги прати сега си ги иска обратно , казва че били жълти и не отговаряли на обявата, не били нови.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Януари 20, 2011, 13:15:31 » |
Нагоре
|
Аз разбрах това: Капризна потребителка КУПУВА от теб маратонки за мъжа си. Той не ги харесва и тя иска да ти ги върне.
Ако беше някоя свястна с добър контакт - може, ама така - не може. Да е мерила като е с големи претенции. ПП: Все пак ти си решаваш, но това е от мен
Мисля, че е ясно. Стоката отговаря на описанието. Скрити дефекти няма. Да е гледала и мерила. Сега защо не ги пусне за продажба и да се приключи. Изпрати й линк към темата да се включи и тя. Добре е да се види мнението и на куповачката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Януари 20, 2011, 13:17:54 » |
Нагоре
|
Пращам и го, на линия е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #11 -: Януари 20, 2011, 13:30:24 » |
Нагоре
|
здравейте,аз съм тази Капризна потребителка!маратонките ми харесаха помолих за проба понеже във обявата пишеше 28см стелка а мъжът ми носи 27см оказа се че е объркала 27см реални,и от там имах съмнения дали ще станат помолих за проба беше ми отказана и така взех маратонките понеже мн ми харесаха до сега невиждам капризи и претенции....получих ги във обявата пише че са слагани два пъти стелкта е доста истъркана за два пъти но това не е проблема проблема заради който искам да ги върна е че гумата отпред е пожълтяла ужасно е едната е на петна другата цялата е жълта...помолих да ги върна и от там се почна да съм гледала да съм мерила....никаде не пише че са пожълтяли от стоене и че са на петна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #12 -: Януари 20, 2011, 13:30:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Януари 20, 2011, 13:32:54 » |
Нагоре
|
здравейте,аз съм тази Капризна потребителка!маратонките ми харесаха помолих за проба понеже във обявата пишеше 28см стелка а мъжът ми носи 27см оказа се че е объркала 27см реални,и от там имах съмнения дали ще станат помолих за проба беше ми отказана и така взех маратонките понеже мн ми харесаха до сега невиждам капризи и претенции....получих ги във обявата пише че са слагани два пъти стелкта е доста истъркана за два пъти но това не е проблема проблема заради който искам да ги върна е че гумата отпред е пожълтяла ужасно е едната е на петна другата цялата е жълта...помолих да ги върна и от там се почна да съм гледала да съм мерила....никаде не пише че са пожълтяли от стоене и че са на петна
Я пробвай да ги снимаш ти и да видим кой е прав и кой е крив.Качи тук снимките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Януари 20, 2011, 13:36:06 » |
Нагоре
|
Гумата не е ужасно пожълтяла а леко и почти няма разлика от бялата кожа, но това си е от стоенето. Да публикувай снимки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|