juzefa
new user
Неактивен
Публикации: 95
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 20, 2011, 14:10:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #31 -: Януари 20, 2011, 14:10:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Януари 20, 2011, 14:11:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Януари 20, 2011, 14:11:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #34 -: Януари 20, 2011, 14:12:04 » |
Нагоре
|
Ок , нека качи снимки и ако кажете че е права , връща маратонките и връщам парите като си удържам разходите по пращането. Затова искам съвет тук , за да се решат нещата като хора, а не да се обиждаме на лични.
не мисля ,че е редно да си удържаш и разходите. даже би трябвало да поемеш и тези на момичето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Януари 20, 2011, 14:12:29 » |
Нагоре
|
и все пак не се вижда реално колко са жълти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #36 -: Януари 20, 2011, 14:13:13 » |
Нагоре
|
Има си доста видими забележки,които не са упоменати и мисля,че е редно продавалката да върне парите,а купувачката да върне маратонките
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #37 -: Януари 20, 2011, 14:13:48 » |
Нагоре
|
Е, жълтички са.. Редно е да си ги приемеш обратно.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #38 -: Януари 20, 2011, 14:16:19 » |
Нагоре
|
Е, жълтички са.. Редно е да си ги приемеш обратно.
при това като поемеш и разходите на момичето по пращането на записа и на маратонките обратно. и другия път бъди коректна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zozo
new user
Неактивен
Публикации: 14
Нашата коконка Венелинка
|
|
« Отговор #39 -: Януари 20, 2011, 14:17:11 » |
Нагоре
|
Аз искам да попитам-това от два пъти слагано ли се е получило? ? ? ?Едва ли........
Вътре за стелката става въпрос!!!
|
|
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 14:19:23 от zozo »
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Януари 20, 2011, 14:20:06 » |
Нагоре
|
alisa81 очаква коментара ти...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #42 -: Януари 20, 2011, 14:24:03 » |
Нагоре
|
Да върне маратонките, връщам ти парите, въпреки че не бяха в такова състояние. Но никой не може да каже какво се е случило с тях през двете седмици в които бяха в теб. Стелката не беше изтъркана и не са имали петна. А на снимките ти добре се вижда че гумата не е жълта. Да така е skoki81, да ги прати и връщам парите.
|
|
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 14:25:37 от alisa81 »
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
zozo
new user
Неактивен
Публикации: 14
Нашата коконка Венелинка
|
|
« Отговор #43 -: Януари 20, 2011, 14:26:46 » |
Нагоре
|
Да върни маратонките, връщам ти парите, въпреки че не бяха в такова състояние. Но никой не може да каже какво се е случило с тях през двете седмици в които бяха в теб. Стелката не беше изтъркана и не са имали петна. А на снимките ти добре се вижда че гумата не е жълта. Да така е skoki81, да ги прати и връщам парите.
Извинявай,но за двете седмици които са били в нея едва ли може да пожълтеят така,при положение че ти сама казваш че са пожълтели от стояне.........Едва ли са били носени в това им състояние,то е смешно направо.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Януари 20, 2011, 14:30:15 » |
Нагоре
|
Да върне маратонките, връщам ти парите, въпреки че не бяха в такова състояние. Но никой не може да каже какво се е случило с тях през двете седмици в които бяха в теб. Стелката не беше изтъркана и не са имали петна. А на снимките ти добре се вижда че гумата не е жълта. Да така е skoki81, да ги прати и връщам парите.
това че ти си некоректна не се отнася и за мен...мисля че темата се изчерпа...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|