juzefa
new user
Неактивен
Публикации: 95
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 20, 2011, 14:33:11 » |
Нагоре
|
Да върне маратонките, връщам ти парите, въпреки че не бяха в такова състояние. Но никой не може да каже какво се е случило с тях през двете седмици в които бяха в теб. Стелката не беше изтъркана и не са имали петна. А на снимките ти добре се вижда че гумата не е жълта. Да така е skoki81, да ги прати и връщам парите.
това че ти си некоректна не се отнася и за мен...мисля че темата се изчерпа... благодаря за вниманието на всички които коментираха и следяха темата,ще пиша щом получа парите...пожелавам ви само позитивни контакти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #46 -: Януари 20, 2011, 14:40:08 » |
Нагоре
|
Да и аз благодаря и като получа маратонките и видя в какво състояние са ще пратя пари, съобразно тяхното състояние.
|
|
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #47 -: Януари 20, 2011, 14:44:01 » |
Нагоре
|
Да и аз благодаря и като получа маратонките и видя в какво състояние са ще пратя пари, съобразно тяхното състояние.
ЕЕЕЕЕЕЕЕ не е правилно това. Ако решиш да пратиш 5 лв. какво, наем маратонки ли има ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #48 -: Януари 20, 2011, 14:44:06 » |
Нагоре
|
Изчетох всичко и виждам ,че до консенсос е стигнато ! Според мен до правилен такъв ! Мога да кажа само едно : Уважаеми продавачи бъдете особено внимателни ,когато поставяте състояние на продаваните от вас вещи !!! Разберете да поставиш състояние ОТЛИЧНО е много ангажиращо ,в смисъл ,че то наистина трябва да бъде такова ! Нещо особено обувка ,която е слагана дори и 2 пъти според мен състоянието и веднага минава към много добро. Ще си спестите много разправии ако обективно и честно поставяте състоянията на стоките ,които продавате !!1 Това е моето мнение !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Януари 20, 2011, 14:44:38 » |
Нагоре
|
ето на това му се вика наглост....пращаш боклуци а очакваш да ти се върнат нови,просто забрави че ще ти пратя маратонките и ще чакам запис защото ще си остана с чакането доколкото мога да си изградя мнение за теб по коментарите ти...имам познатез маратонки и без пари в Шумен ще се чакате на пощата даваш парите тя дава маратонките не и се иска да остана без маратонки и без пари...ще поемеш и пощенските по пакета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Януари 20, 2011, 14:46:32 » |
Нагоре
|
ето на това му се вика наглост....пращаш боклуци а очакваш да ти се върнат нови,просто забрави че ще ти пратя маратонките и ще чакам запис защото ще си остана с чакането доколкото мога да си изградя мнение за теб по коментарите ти...имам познатез маратонки и без пари в Шумен ще се чакате на пощата даваш парите тя дава маратонките не и се иска да остана без маратонки и без пари...ще поемеш и пощенските по пакета но ти си достатъчно нахалана така че ще си платиш за неудобството което ми създавваш...ще пратя маратонките с наложен платеж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zozo
new user
Неактивен
Публикации: 14
Нашата коконка Венелинка
|
|
« Отговор #51 -: Януари 20, 2011, 14:49:12 » |
Нагоре
|
Абе мацеееее какво ще им гледаш на състоянието,в каквото си ги пратила в такова ще си ги получиш,не стига че имаш явно вина,ами продължаваш да упорстваш....това не го разбирам!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sladko_bebche
new user
Неактивен
Публикации: 38
Джесика(9г) и Райън(1,5г)-най-голямото ми щастие
|
|
« Отговор #52 -: Януари 20, 2011, 14:50:26 » |
Нагоре
|
Уважаеми продавачи бъдете особено внимателни ,когато поставяте състояние на продаваните от вас вещи !!! Разберете да поставиш състояние ОТЛИЧНО е много ангажиращо ,в смисъл ,че то наистина трябва да бъде такова ! Ще си спестите много разправии ако обективно и честно поставяте състоянията на стоките ,които продавате !!!
Много точно и изчерпателно казано ! /не визирам конкретния слуай /
|
|
|
Активен
|
коректна съм , очаквам същото ! винаги съм готова да коментирам цени и предложения за размяна ! след запис, пишете на лични! с предимство потребител дал адрес или пожелал поне две обяви ! разменям за стоки подходящи за момче -ръст 92 и момиче - ръст 156 за тези , които не са контактували с мен ,в "съседите" съм със същия ник хоби, което си заслужава да бъде видяно
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #53 -: Януари 20, 2011, 14:54:26 » |
Нагоре
|
Уважаеми продавачи бъдете особено внимателни ,когато поставяте състояние на продаваните от вас вещи !!! Разберете да поставиш състояние ОТЛИЧНО е много ангажиращо ,в смисъл ,че то наистина трябва да бъде такова ! Ще си спестите много разправии ако обективно и честно поставяте състоянията на стоките ,които продавате !!!
Много точно и изчерпателно казано ! /не визирам конкретния слуай / Присъединявам се към казаното
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #54 -: Януари 20, 2011, 14:58:18 » |
Нагоре
|
Не приемам наложен, темата е приключена!
|
|
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Януари 20, 2011, 15:01:40 » |
Нагоре
|
ок стой на линия за да се разберем,аз немога да се свържа с теб от две седмици/!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #56 -: Януари 20, 2011, 15:09:58 » |
Нагоре
|
Защо си усложнявате живота допълнително ? Разберете се като хора.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #57 -: Януари 20, 2011, 15:10:17 » |
Нагоре
|
ти отвори темата а нямаш доблестта да комуникираш...нищо не сме се рабрали...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Януари 20, 2011, 15:11:14 » |
Нагоре
|
Защо си усложнявате живота допълнително ? Разберете се като хора. и аз това искам но сега още две седмици немога да я открия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #59 -: Януари 20, 2011, 15:25:47 » |
Нагоре
|
Защо си усложнявате живота допълнително ? Разберете се като хора. и аз това искам но сега още две седмици немога да я открия дано успеете да се разберете човешки,но мен малко ме съмнява щом дамата си позволи чак тема да отвори ,а сама знаеше ,че не е права и е пратила пожълтели маратонки.ще стискам палци да си получиш паричките,заеедно с тези за разходите и това да не се окаже новата случка за черния списък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|