rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 20, 2011, 15:26:59 » |
Нагоре
|
Мислех да не пиша в темата, но тук вече ми стана смешно. На колко места сте поискали "съвет" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558218.msg0#new
Имам само един въпрос. Колко време стояха маратонките преди да ги пуснете за продажба?
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #61 -: Януари 20, 2011, 15:31:09 » |
Нагоре
|
не ми се отваря страницата с линка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #62 -: Януари 20, 2011, 15:32:21 » |
Нагоре
|
не ми се отваря страницата с линка мм да не се отваря и при мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #63 -: Януари 20, 2011, 15:38:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #64 -: Януари 20, 2011, 15:44:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #65 -: Януари 20, 2011, 15:46:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #66 -: Януари 20, 2011, 16:00:17 » |
Нагоре
|
Ама и Nikovat е опасна
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #67 -: Януари 20, 2011, 16:01:23 » |
Нагоре
|
Ама и Nikovat е опасна хахаха аз такива нагли не мога да ги трая мила. писа теми пуска и изведнъж като стана въпрос да връща и изчезна.... ай не стига че ни занимава ,ами ни и лъже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #68 -: Януари 20, 2011, 16:07:34 » |
Нагоре
|
Ама и Nikovat е опасна хахаха аз такива нагли не мога да ги трая мила. писа теми пуска и изведнъж като стана въпрос да връща и изчезна.... ай не стига че ни занимава ,ами ни и лъже И аз се чудя защо като знае, че не е права пуска теми . Като прясно опарена от неточно описание в обява не мога да приема такова държание. В крайна сметка продавачката сама се компрометира
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
zozo
new user
Неактивен
Публикации: 14
Нашата коконка Венелинка
|
|
« Отговор #69 -: Януари 20, 2011, 16:09:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zozo
new user
Неактивен
Публикации: 14
Нашата коконка Венелинка
|
|
« Отговор #70 -: Януари 20, 2011, 16:11:08 » |
Нагоре
|
Ама и Nikovat е опасна хахаха аз такива нагли не мога да ги трая мила. писа теми пуска и изведнъж като стана въпрос да връща и изчезна.... ай не стига че ни занимава ,ами ни и лъже Евала!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #71 -: Януари 20, 2011, 16:27:53 » |
Нагоре
|
juzefa щом имаш позната в Шумен прати и ги на нея и така да се направи размяната .Спазвайте добрия тон а не се карайте
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #72 -: Януари 20, 2011, 16:33:48 » |
Нагоре
|
Хоп и аз да се намешам , най добрия вариант е човек посредник , но след като забележките са спестени би следвало продавачката да си приеме рекламацията и да поеме разходите за връщането , защото това е правилната постъпка , дръжте ме в течение , дано се постъпи коректно за да няма наказани
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juzefa
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Януари 20, 2011, 17:51:46 » |
Нагоре
|
juzefa щом имаш позната в Шумен прати и ги на нея и така да се направи размяната .Спазвайте добрия тон а не се карайте
и аз искам всичко да приключи човешки но собственичката на маратонките се скри...едва ли скоро ще е на линия а и не отговаря на ЛС,старая се да запазя добрия тон но вече две седмици се занимавам с нея че сега занимава и вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #74 -: Януари 20, 2011, 18:52:36 » |
Нагоре
|
и аз искам всичко да приключи човешки но собственичката на маратонките се скри...едва ли скоро ще е на линия а и не отговаря на ЛС,старая се да запазя добрия тон но вече две седмици се занимавам с нея че сега занимава и вас Ще се появи и ще се разберете ,а ти се свържи с познатия в Шумен за да се уточните и му пращай маратонките.
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|