Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Юли 06, 2010, 10:00:07 » |
Нагоре
|
Здравейте, Както виждате, вече има извесно оптимизиране на разделите на форума. Тъй като правим всичко така, че да е удобно за нас, ще ви помоля, всеки който има някакво виждане за подобряване моля да пише тук.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Юли 06, 2010, 16:00:41 » |
Нагоре
|
шефе,плийс един огрооомен раздел РАЗМЕНЯМ Криза е,хоратя нямат често средства и е по-удобно да разменят Всеки,който счита,че едно нещо може освен продажба,да замени-да го публикува там.Така ще се знае пазарна цена и че се заменя другото-търг Много искам да търгувам,а сигурно и другите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Юли 06, 2010, 16:09:22 » |
Нагоре
|
шефе,плийс един огрооомен раздел РАЗМЕНЯМ Криза е,хоратя нямат често средства и е по-удобно да разменят Всеки,който счита,че едно нещо може освен продажба,да замени-да го публикува там.Така ще се знае пазарна цена и че се заменя другото-търг Много искам да търгувам,а сигурно и другите За разменям - ще поговоря с Ангелчето да видим къде да го сложим и няма проблеми. За търга - Ще го пусна пробно в неделя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Юли 06, 2010, 16:12:58 » |
Нагоре
|
златен си!!!Тенк ю!!!Ще черпим ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimeeeto
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #4 -: Юли 06, 2010, 22:27:58 » |
Нагоре
|
а аз предлагам раздел само с нови дрехи т.е. такива с етикет,има хора които купуват само нови,но от тук понеже са на по ниски цени
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача 2.Не изпращам за проба дрехи. 3.По пощата пращам само с наложен платеж или предварително плащане 4.Ще се радвам ако бъда оценена от клиентите си 5.Ето оценките ми http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=435316.Мога да ви пиша само петък,събота и неделя.
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Юли 07, 2010, 07:27:14 » |
Нагоре
|
а аз предлагам раздел само с нови дрехи т.е. такива с етикет,има хора които купуват само нови,но от тук понеже са на по ниски цени mnogo dobro predlojenie
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abba
new user
Неактивен
Публикации: 108
abba=фея на змея! Четете подписът ми!
|
|
« Отговор #6 -: Юли 07, 2010, 15:49:38 » |
Нагоре
|
а аз предлагам раздел само с нови дрехи т.е. такива с етикет,има хора които купуват само нови,но от тук понеже са на по ниски цени mnogo dobro predlojenie Това може би е малко излишно, защото когато влезеш в дадена категория, примерно "за джобни гаджета" и напишеш в търсачката "ново" или "етикет" и ти излизат само новите неща с етикет. Ако се направи раздел само "Нови дрехи", то къде ще се публикуват обувки, играчки, книги и т.н. Как ще се търсят мъжки, дамски, детски, размери ...? Другият вариант е на всяка подкатегория да се направи раздел "ново", но ми се вижда много играчка от страна на собствениците. :
|
|
|
Активен
|
НП само след уговорка. Не предплащам! При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38. С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38 Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските! Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила! Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте! Записаните в две и повече обяви са с предимство.
|
|
|
mimeeeto
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #7 -: Юли 07, 2010, 18:13:45 » |
Нагоре
|
а аз като напиша "етикет" ми излизат почечето обяви в които пише номер по етикет
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача 2.Не изпращам за проба дрехи. 3.По пощата пращам само с наложен платеж или предварително плащане 4.Ще се радвам ако бъда оценена от клиентите си 5.Ето оценките ми http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=435316.Мога да ви пиша само петък,събота и неделя.
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #8 -: Юли 07, 2010, 19:47:05 » |
Нагоре
|
Така , сега , по принцип , ако искате не е невъзможно да се направи всичко , но това много ще натоварва сървара , и съответно ще забавя скоростта на сайта , така сега моята позиция Има секция Промоции и намаления в която всеки може да обяви каквото пожелае , както и да пусне обява че прави размяна , не мисля че е нужен раздел отделен , тъй като ако е един ще е манджа с грозде там , а ако са по категории , ще е още по голяма манджа с грозде , това са малко излишни и горница ъпдейти . Така , аз лично съм се замислила върху самата търсачка и полетата в публикуване на обява, но за това по натам , още го мисля , а на мойте велики идеи им трябва време да узреят хубаво в пепеляворусата ми тиквичка. Второто което искам кажа е , че мисля да турим още два подраздела на Дом и семейство , Спално бельо , покривки и завеси Чершафи , възглавници , одеала , завивки , покривки , карета , завеси , и всякакви други чисто платнени работи Дребна лична техника Ел съмобръсначки , преси , масажори , сушоари , епилатори , пилинги , маши , и други такива дребни електроники свързани с тоалета и поддръжката на външния вид Мисля че бипа били полезни , както и смятам че в раздел Кипра може да се сложи един подраздел козметика за Бременелки и родилки , в която да се побликуват само мазилата със специфично приложение като кремове за разранени зърна , против стрии , за предодвратяване на стрии , за скриване на стрии , затоплящи за кръста и тям подобни Мисля че е добре ако в духа на сецона в раздел дамски дрехи се добави раздел бански костюми но това са само идеи , вие кажете какво мислите за тях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
geri_koleva
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #9 -: Юли 08, 2010, 11:33:56 » |
Нагоре
|
Аз имам въпрос Ако се въведе раздел "Разменям" По два пъти ли ще трябва да се публикуват обявите ( първо в продавам после в разменям
|
|
|
Активен
|
Скайп gery.koleva
С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба Не приемам връщане защото не сте измерили правилно
Имам над 200 полож.Оценки в съседния сайт
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Юли 08, 2010, 11:42:14 » |
Нагоре
|
Аз имам въпрос Ако се въведе раздел "Разменям" По два пъти ли ще трябва да се публикуват обявите ( първо в продавам после в разменям Още не е решено за Разменям, но определено няма да се публикуват по 2 пъти обяви! Ще помислим как и ще видим Важното е да е удобно за Вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #11 -: Юли 08, 2010, 15:35:58 » |
Нагоре
|
Аз има предложение при публикуване на обявата да се даде опция за ново" или " употребявано" и като се влезе в даден раздел да има сортиране по същия начин
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Юли 08, 2010, 16:26:50 » |
Нагоре
|
Аз има предложение при публикуване на обявата да се даде опция за ново" или " употребявано" и като се влезе в даден раздел да има сортиране по същия начин Имате в предвид ново купено за лично ползване нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #13 -: Юли 08, 2010, 16:35:30 » |
Нагоре
|
Аз има предложение при публикуване на обявата да се даде опция за ново" или " употребявано" и като се влезе в даден раздел да има сортиране по същия начин Имате в предвид ново купено за лично ползване нали? Разбира се, че да. Или подарено такова, което няма да се ползва :
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Юли 08, 2010, 17:13:13 » |
Нагоре
|
Аз има предложение при публикуване на обявата да се даде опция за ново" или " употребявано" и като се влезе в даден раздел да има сортиране по същия начин Имате в предвид ново купено за лично ползване нали? Разбира се, че да. Или подарено такова, което няма да се ползва : Ще помисля по въпроса! Скоро ще изляза с мнение по въпроса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|