ВИНОВНА СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
моля за извинение потребителката, напълно права е аз постъпих некоректно за което искренно съжалявам и се надявам на прошка, наистина дрехите са в такова състояние, направих снимките отдавна, а ги публикувах по-късно, съдих за състоянието по тях-снимките и направих голяма грешка, когато ги опаковах ги видях и смятах да предложа на "зайка" ако иска да ги изхвърли а аз да и платя или върна дънките, но имах важен ангажимент и неможах да пиша навреме, да наистина не са това което изглеждат на снимките, моля за извинение, и обещавам да се поправя като върна или платя нейната доставка и естествено поема всички разходи,
ЗАЙКА искрено моля за извинение, признавам вината си, занапред ще внимавам!
извиних ти се и на лични.......много се срамувам, но предпочитам да кажа истината вместо да се оправдавам!
power user
**
Активен Активен
Публикации: 695
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: зайка -: Днес в 19:46:08 »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Цитат на: зайка в Днес в 16:15:17
мила, ужасно съжалявам за това, не искам да се оправдавам, виновна съм, бях останала с впечатлението за по добро състояние, снимах много неща когато ги пусках и прецених по снимките, когато ги опаковах видях реалното им състояние, чудя се наистина защо изобщо ги изпратих незнам, но откровенно имах намерение да ти опиша точното им състояние, като ти предложа заради неудобството което ти създадох да си платя дънките с които смятахме да направим замяната, като аз от своя страна смятах да ти предложа ако мислиш че ще ти влезнат в употреба да ги ползваш за вкъщи, ако не да ги изхвърлиш!
Сина ми имаше важен изпит хванах се с това и не писах, за което искрено съжалявам, права си, напълно, аз постъпих некоректно, искрено те моля за извинение обещавам занапред да съдя не по снимките а да се вглеждам по добре ако искаш ми ги върни ако искаш ги изхвърли, напиши ми какво да направя с твоя пакет, да го платя или да ти го изпратя като разбира се поема всички разходи и отново много искрено се извинявам и се признавам за виновна, ще се извиня и публично пред целия сайт, МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРОЗНАТА ПОСТЪПКА„ ЕДНА МОЯ ЗАБАВЕНА РЕАКЦИЯ ДОВЕДЕ ДО ТОВА„ ИЗВИНЯВАМ СЕ!