Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 22, 2011, 19:49:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Януари 22, 2011, 20:12:26 » |
Нагоре
|
това да не е сет за маникюр и педикюр ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Януари 22, 2011, 23:01:28 » |
Нагоре
|
Абе да май е такова,подарък ми е.Но не е от БГ и на идея си нямам кое за какво е
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
silvana sladurana
new user
Неактивен
Публикации: 202
|
|
« Отговор #3 -: Януари 23, 2011, 00:55:08 » |
Нагоре
|
Като начало виж с какви батерии работи??/ Има дупка от 1та страна и там се поставят приставките(които държиш в ръка).От страни с кръглото копче регулираш степента(по бързо или бавно )да пили,полира .Виждам и приставки за пети. Надявам се ,че правилно те насочих. В ръката ,в която имаш 4 (джаджи),1вата от ляво на дясно може да се използва и за леко избутване кожичките на ноктите на краката. Добре си ги подредила. Другите 3 неща са за петите.
|
|
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 00:59:17 от silvana sladurana »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Януари 23, 2011, 09:28:40 » |
Нагоре
|
Кой сега ще е с хубави нокти на ръце и крака хихихихих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #5 -: Януари 23, 2011, 09:45:46 » |
Нагоре
|
Мойто е на принципа на мъжките самобръсначки. Зарежда се в тока, и после си работи самостоятелно.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #6 -: Януари 23, 2011, 09:53:54 » |
Нагоре
|
http://www.zepter-medical.com/bg_BG/?m=215Тук има обяснение за някой приставки, предполагам са сходни.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Януари 23, 2011, 10:32:39 » |
Нагоре
|
Като начало виж с какви батерии работи??/ Има дупка от 1та страна и там се поставят приставките(които държиш в ръка).От страни с кръглото копче регулираш степента(по бързо или бавно )да пили,полира .Виждам и приставки за пети. Надявам се ,че правилно те насочих. В ръката ,в която имаш 4 (джаджи),1вата от ляво на дясно може да се използва и за леко избутване кожичките на ноктите на краката. Добре си ги подредила. Другите 3 неща са за петите.
Ами то да на батерии работи,аз знам къде се слагат,но незнаех,че са и за краката.Аз се надявах да има нещо като пиличка,ама нито едно от всичкоте не пили еее поне ще си бутам кожичките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 23, 2011, 10:33:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Януари 23, 2011, 10:34:00 » |
Нагоре
|
да някой да,благодаря ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #10 -: Януари 23, 2011, 10:51:14 » |
Нагоре
|
Абе да май е такова,подарък ми е.Но не е от БГ и на идея си нямам кое за какво е ДА ТОВА Е ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР ТАЗИ МЪХЕСТАТА Е ЗА ПОЛИРАНЕ ГРАПАВАТА Е ЗА МАЗОЛИ УЖЖЖЖЖ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ОБЩО ВЗЕТО С БАТЕРИИ ЛИ Е
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Януари 23, 2011, 13:59:54 » |
Нагоре
|
Абе да май е такова,подарък ми е.Но не е от БГ и на идея си нямам кое за какво е ДА ТОВА Е ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР ТАЗИ МЪХЕСТАТА Е ЗА ПОЛИРАНЕ ГРАПАВАТА Е ЗА МАЗОЛИ УЖЖЖЖЖ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ОБЩО ВЗЕТО С БАТЕРИИ ЛИ Е Ами да с батерии е,абе май това само за кожичките става
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #12 -: Януари 23, 2011, 15:03:58 » |
Нагоре
|
Абе да май е такова,подарък ми е.Но не е от БГ и на идея си нямам кое за какво е ДА ТОВА Е ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР ТАЗИ МЪХЕСТАТА Е ЗА ПОЛИРАНЕ ГРАПАВАТА Е ЗА МАЗОЛИ УЖЖЖЖЖ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ОБЩО ВЗЕТО С БАТЕРИИ ЛИ Е Ами да с батерии е,абе май това само за кожичките става мила по точно за нищо не става чесно да ти кажа
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #13 -: Януари 23, 2011, 17:32:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Януари 23, 2011, 20:24:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|