emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 27, 2011, 10:50:55 » |
Нагоре
|
Женска молитва: Господи, моля те, дай ми: Мъдрост, за да разбирам мъжа, Любов, за да му прощавам, И Търпение към неговото настроение Защото, Господи, ако поискам Сила, Ще го бия до смърт.
хахахахаха Еми без коментар, ти си знаеш ..... Поли, тъй като надали ще намеря пари за да издам книжките - ще ги правя в 2 екземпляра. Единият специално за теб
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #16 -: Януари 27, 2011, 11:13:44 » |
Нагоре
|
Ох, толкова съм му насъбрала.....От близо 3 години заедно, е работил сумарно около година. Не стига, че разчита на мен да го издържам и не е донесъл и 1 стотинка, е с претенции за ядене и какво ли още не. Живее у нас, един пирон не е заковал, ама дивана не му харесвал, стола не му бил удобен......Спи до обяд, чака за кафе, и само лежи и пър.и. С детето грам не помага. Оная кукумявка майка му и тя налива масло в огъня. Не знам още колко ще го изтрая........
Ужас,като чета все едно за бившия ми говориш Аз не можах да го издържа и му бих шута още на 10-тия мес,откакто бяхме заедно!Че даже и любовница си беше завъдил Обадих й се и й казах,че й го подарявам с багажерията му,НО БЕЗ РЕКЛАМАЦИЙ!! Като го вземе-никакво връщане после!Да си му бере гайлето тя!! Сега съм супер щастлива,защото имам прекрасен мъж до себе си!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #17 -: Януари 27, 2011, 11:19:50 » |
Нагоре
|
Олеле, Емииии, ма ти да не си ми астрална близначка? Всичко ни е еднакво май другия път като се прибирам в софия, ще ти се обадя да пием кафе, да си кажем клюките. Той и моя мъж почва много да ме дразни. Добре че още не сме се оженили и не сме направили дете (оня ден нещо ми смотолеви за дете.... ) Ми той не че не е работлив, ама и аз се чудя кога минаха почти три години и защо той все не работи?! Щото се занимава със строителство и сега фирмата му не върви последните 2 години. Обаче нещо друго да хване да работи междо другото - не ще! Поне за цигарите да си изкара. Той чака да му се обадят да работи шеф. Друго не му се работи. Отделно 2 години го молих да ми забие 2 пирончета и да ми закачи една щоричка на тях. Еле разгеле - на втората година, след голям скандал - заби пироните и великата щора и това му отне около 4 минути и половина! По принцип свършва доста неща у тях - при майка си. те са в къща и има много работа по нея, но все пак и за това трябват пари, та когато майка му има да купи материалите, тогава го работи. Ами през другото време?! Ходи се събира с приятели, играят покер, играят на компютърни игри, като малките деца, а аз през това време - на работа. И като се приберем мърмори що не съм наготвила и що не съм изчистила. Ма аз така го строявам, само да смее да ми направи забележка - викам му ти какво свърши днес, що не свари един боб поне или да забършеш с един парцал?! И той млъква И никаде не ме води. Ей тъй на разходка - мне! Все без мене обикаля по приятели , е да де- аз наистина съм на работа тогава винаги, ама що не вземе да ме заведе събота и неделя? ..... Еййй, много имам да мрънкам, аз и на него мрънкам постоянно. Ма със сигурност няма да се оженя за мъж, който няма стабилна работа, поне с редовни доходи някакви, па макар и ниски. Не съм материалистка, обаче все пак съм жена - не съм мъж! Мога всичко да върша, ама не искам! Искам да имам мъж, който да ми е опора и да се грижи за мен, а не аз да му слугувам и да работя и за него.
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Януари 27, 2011, 11:26:14 » |
Нагоре
|
Емче, задължително да се обадиш Може и да си другото ми аз, знам ли Любими цифри, еднакви имена.......Пък може и баща ми да е вършал Моят не го мързи да работи, ама чака да му намериш работа и като му кажа примерно утре отиваш в 8 да копаш, ще отиде. Но не го бива в търсенето. За пироните - у нас всякакъв по-лек ремонт мога да направя. Сами с майка сме обръщали прозорец, с гипскартон, боядисвали, забивали пирончета и т.н. Ама оня мързел все намира кусури. Как не съм го замерила с чука не знам. Още малко ще го изтърпя и ще спра да се занимавам с него.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #19 -: Януари 27, 2011, 11:44:38 » |
Нагоре
|
[/quote] Поли, тъй като надали ще намеря пари за да издам книжките - ще ги правя в 2 екземпляра. Единият специално за теб [/quote] Обезателно, да не ме забравиш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #20 -: Януари 29, 2011, 22:44:49 » |
Нагоре
|
егати...моя пьк работохолик,иначе женен за футбола и отбора му,не за мен...все ми намира работа около него!в една фирма сме даже,кара ме с колата на бач,взима ме-като куче-пазач..а и приятелките ми се смеят-кьде ти е сянката/ако случааайно ме изпусне от поглед!/а като се прибере вкьщи-все едно торнадо е минало!/като оная секция"море"сме чорапи не откривам само на полилея...и все го извинявам-израснал без майка,починала е много млада,нямало е кой да го научи...е да,ма аз жена ли сьм,сьпруга ли,та и майка да сьм му,пфуууу!пьк и битов алкохолик-ведньж реших да го резна,запалих колата,а той-отгоре на капака се гепи за чистачките и няма пускане...кат муха!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #21 -: Януари 30, 2011, 21:30:01 » |
Нагоре
|
егати...моя пьк работохолик,иначе женен за футбола и отбора му,не за мен...все ми намира работа около него!в една фирма сме даже,кара ме с колата на бач,взима ме-като куче-пазач..а и приятелките ми се смеят-кьде ти е сянката/ако случааайно ме изпусне от поглед!/а като се прибере вкьщи-все едно торнадо е минало!/като оная секция"море"сме чорапи не откривам само на полилея...и все го извинявам-израснал без майка,починала е много млада,нямало е кой да го научи...е да,ма аз жена ли сьм,сьпруга ли,та и майка да сьм му,пфуууу!пьк и битов алкохолик-ведньж реших да го резна,запалих колата,а той-отгоре на капака се гепи за чистачките и няма пускане...кат муха! Ти ме уби(,запалих колата,а той-отгоре на капака се гепи за чистачките и няма пускане...кат муха!) Аз тук няма да говоря,че трябва роман да напиша _
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Януари 30, 2011, 23:54:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Януари 31, 2011, 00:28:37 » |
Нагоре
|
хихихиих а моя цел ден си чеша клопавците и накрая едно нещо го накарах да донесе а то все едно му бръкнах с чадър в задника и го разтворих -и аз мисля докато спи а го маана от света Айде па утре ще си направим темичка "Веселите вдовици"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #25 -: Януари 31, 2011, 10:47:14 » |
Нагоре
|
и на мен ми се въртяха вчера такива мисли...добре ,че днеска вече е на работа да не го гледам... сега нали пусна снимка в конкурс (съмнява ме ,че го направи като параван пред хората) и е много силен. На изчистена къща,на сготвени макарони ,мекици, пържоли, китайска манджичка ,зелева салатка и плодова салата,на изпрани дрехи и на гледано дете,пак каза ,че съм мързелива и че за нищо не ставам ,само съм лежала....Нямам нерви вече да го търпя. Вчера точно събрах 2 сака и дойде чичо му,а той е възрастен и притеснителен.Винаги ме е гледал като свое дете и все ни помага.Вметнах му на 2-3 пъти моя какви ги върши и той се ядоса и му се скара ,ама май полза никаква. После пък се обади братовчедка ми да караме племенницата на доктор до града и аз си останах при него...да видим дали цяла седмица ще го изтърпя. Иначе в конкурса гласувайте ,че поне подарък да си взема и да се спука от яд. То може и заради това да го е направил,ама няма да допари до нея само да спечеля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2011, 16:41:10 » |
Нагоре
|
и на мен ми се въртяха вчера такива мисли...добре ,че днеска вече е на работа да не го гледам... сега нали пусна снимка в конкурс (съмнява ме ,че го направи като параван пред хората) и е много силен. На изчистена къща,на сготвени макарони ,мекици, пържоли, китайска манджичка ,зелева салатка и плодова салата,на изпрани дрехи и на гледано дете,пак каза ,че съм мързелива и че за нищо не ставам ,само съм лежала....Нямам нерви вече да го търпя. Вчера точно събрах 2 сака и дойде чичо му,а той е възрастен и притеснителен.Винаги ме е гледал като свое дете и все ни помага.Вметнах му на 2-3 пъти моя какви ги върши и той се ядоса и му се скара ,ама май полза никаква. После пък се обади братовчедка ми да караме племенницата на доктор до града и аз си останах при него...да видим дали цяла седмица ще го изтърпя. Иначе в конкурса гласувайте ,че поне подарък да си взема и да се спука от яд. То може и заради това да го е направил,ама няма да допари до нея само да спечеля мило,кат че ли от сто таковата за онаковата сме се хванали...те еднакви нашичките бе...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2011, 23:49:57 » |
Нагоре
|
Мале мале момичета , ум ми не го побира тва дет го пишете , моя мъж от как сме заедно един месец само не е работил и то щот на мене ми писна от сутрин до вечер да го няма и накрая пак да му го слагат , от първата му месторабота го завлякоха с 100 лева , от втората с 7500 , пак добре че аз ходих да си взема 3 преди да родя , му се молих на ония измекяр шефа му , иначе и повече щяха да са , от третата му месторабота , тая нещастница шефката им не искаше да му плати , а знаехме че остане ли ще се напрупат повече и ще го завлече , тръгне ли , казва збогом на 500 лева , та пак аз ходих и се разправях с мършичка , едвам извзех 450 лева , уж за сметките , ще ни спрът тока ,кредит това онова , та кат ми ги даде , щото ги даде на мен , аз се правя че той не знае че съм там , и му казах че повече кракът му няма да стъпи там и че си го искам малко дома , после му намерих аз тая работа , е поне на секо 10 и 25 число си му дават парите , понякога са по малко като няма работа , ама какво да се прави , осигуряват си го на всичко което взима , абе , чудна работа е , Ама и той си ме ядосва де , кат седне па ми каже ама ти нали не ходиш на работа , еййййй жив ми иде да го одера Аз от дома си взимам майчинството 240 , детски 35 , и отделно към 500 вече от работа на черно към един одит , ЧЧЧШШШШШ АЛО Макарите , ми че аз докарвам по 700-800 лева , понякога и ти не взимаш толкова , слез на земята И той се стегне и след малко , да ама нямаш работно време , ми добре бе изкарай една компютърна грамотност и си намери и ти да не съм те вързала . Но пък той излиза , а аз съм от вкъщи до кауфланд и обратно и до пощата , с малката не мърдам , че душанка не ми е боледувала , и само това ми трябва , аз си стигам Ама и другото което ме дразни е , е какво толко те ядосва това дете , той може да я гледа , ама избегвам да са само двамката за дълго , иначе като съм ги оставяла , след час два по телефона МИЛЧООООО Ей аз моя съм си го тренирала , сега и вече е доста по споконо дома , не се караме толкова , то и аз имам косури де , та и аз гледам да ги коригирам , но бога ми , ако ем не работи , ем не помага , ем и с детето не се занимава , ми че то тогава си губи смисъла , ако и в кревата не е деее съвсем , не знам от къде имате тия нерви , но аз започвам да казвам вечерна молитва Благодаря ти господи , че не си ме наказал с измекяр за мъж , че ден нямаше да оцелее АМИН
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 04, 2011, 08:34:22 » |
Нагоре
|
Мале мале момичета , ум ми не го побира тва дет го пишете , моя мъж от как сме заедно един месец само не е работил и то щот на мене ми писна от сутрин до вечер да го няма и накрая пак да му го слагат , от първата му месторабота го завлякоха с 100 лева , от втората с 7500 , пак добре че аз ходих да си взема 3 преди да родя , му се молих на ония измекяр шефа му , иначе и повече щяха да са , от третата му месторабота , тая нещастница шефката им не искаше да му плати , а знаехме че остане ли ще се напрупат повече и ще го завлече , тръгне ли , казва збогом на 500 лева , та пак аз ходих и се разправях с мършичка , едвам извзех 450 лева , уж за сметките , ще ни спрът тока ,кредит това онова , та кат ми ги даде , щото ги даде на мен , аз се правя че той не знае че съм там , и му казах че повече кракът му няма да стъпи там и че си го искам малко дома , после му намерих аз тая работа , е поне на секо 10 и 25 число си му дават парите , понякога са по малко като няма работа , ама какво да се прави , осигуряват си го на всичко което взима , абе , чудна работа е , Ама и той си ме ядосва де , кат седне па ми каже ама ти нали не ходиш на работа , еййййй жив ми иде да го одера Аз от дома си взимам майчинството 240 , детски 35 , и отделно към 500 вече от работа на черно към един одит , ЧЧЧШШШШШ АЛО Макарите , ми че аз докарвам по 700-800 лева , понякога и ти не взимаш толкова , слез на земята И той се стегне и след малко , да ама нямаш работно време , ми добре бе изкарай една компютърна грамотност и си намери и ти да не съм те вързала . Но пък той излиза , а аз съм от вкъщи до кауфланд и обратно и до пощата , с малката не мърдам , че душанка не ми е боледувала , и само това ми трябва , аз си стигам Ама и другото което ме дразни е , е какво толко те ядосва това дете , той може да я гледа , ама избегвам да са само двамката за дълго , иначе като съм ги оставяла , след час два по телефона МИЛЧООООО Ей аз моя съм си го тренирала , сега и вече е доста по споконо дома , не се караме толкова , то и аз имам косури де , та и аз гледам да ги коригирам , но бога ми , ако ем не работи , ем не помага , ем и с детето не се занимава , ми че то тогава си губи смисъла , ако и в кревата не е деее съвсем , не знам от къде имате тия нерви , но аз започвам да казвам вечерна молитва Благодаря ти господи , че не си ме наказал с измекяр за мъж , че ден нямаше да оцелее АМИН
АНГЕЛЕ,КЬВ СМЕШЕН СКАНДАЛ ОТ РЕВНОСТ МИ ДОКАРААА...СЕДА И ТЕ ЧЕТА...А МОЯ ТЬПАНАР ПОСЛЕ ДА ПРОВЕРИ КВО СЬМ ПРАИЛА НА КОМПА/ЩОТ СЬМ ИЗКЛЮЧИЛА ХРОНОЛОГИЯТА/И ВИКА-МАЛКО ЛИО ТИ Е ЦЕЛ ДЕН У КАБЕЛНАТА С МЬЖЕ,ТА И ТУК С 26 ГОДИШЕН...КВО ТОЛКО ИМАШ ДА ПИШЕШ С ТОЯ ТА СЕ НЕ ОТДЕЛЯШ ОТ ТАЯ "ДОМАКИНЯ"И КВИ ЛИ НЕ ВСЕ ОТ ТОЯ РОД...ТО И МОЯ НЕ Е ЛОШ И НЕ Е ЗА ИЗХВЬРЛЯНЕ,МА ТОЛКОВА УЛТРАРЕВНИВ,ЧЕ...ЗАДУШАВА МЕ,И ТОВА ВЕЧЕ 18 ГОДИНКИ,БЕЗ ПОВОД!!!ЩО СЬМ С ЛЕЩИ,ЩО СЬМ С ЕДИ-КВО-СИ,ЩО СЬМ ПРЕД КОМПА,ЩО ДИШАМ...МОМИЧЕТА,НИКОГА!!!!АМА НИКОГА НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ!!!МАМКА МУ-ВСЕ ЕДНО ВИ СЛАГАТ В КЛЕТКИ!!@!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 04, 2011, 08:37:49 » |
Нагоре
|
И КАТО ДОПЬЛНЕНИЕ,ЩОТ РЯДКО ИЗБЕСНЯВАМ,МА ЯХНА ЛИ МЕТЛАТА...АЗ СЬМ НЕДОУЧИЛ СПОРТЕН ТРАВМАТОЛОГ-ВЛАЧИ МЕ ЗА ЛЕКАР ПО МАЧОВЕТЕ МУ,РАБОТЯ В КАБЕЛАРКА-ТОЙ ТЕХНИК ТАМ,ЖИВЕЧ У ТЯХ,А СЬМ С ДВА АПАРТАМЕНТА И КЬЩА У БОЯНА,МА ДО СОФИЯ НЕ ПРИПАРВАМ КАРАМ 15 ГОДИНИ БЕЗ КНИЖКА,ЩОТ НЯМАМ И НЕ МИ ДАВА ДА ИЗКАРАМ,ЗАЩОТО ТУК НЯМАЛО КОЙ ДА МЕ СПРЕ,А ПО-ДАЛЕЧЕ БЕЗ НЕГО НЯМАЛО КАК ДА СТАНЕ...А СА КАЖЕТЕ?!КВО Е ТВА,АКО НЕ Е ЛУДОСТ?ИНАЧЕ СЬМ ФИНАНСОВО НЕ САМО НЕЗАВИСИМА,МИ И СМЕТКА НЕ МИ ДЬРЖИ,САМО НА ВСЯЙКО НОВО НЕЩО ГЛЕДА ЗЛОБНИЧКО И ПИТА-ТВА ОТ КОЙ ТИ Е!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|