evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 24, 2011, 15:46:07 » |
Нагоре
|
Имам нужда от съвет. Подарявам едни обувки от моите обяви, които са от друго маме от сайта. Та записва се на лични една мама и ми пише, че ги иска. Единственото условие съм го писала и в самата обява искам пощата предварително. На нея напомних същото. Получих лично с текст, нещо в този дух -2лв са нали не са ти спешни ти ми ги пусни пък аз като се прибера ще ти пратя пощата, защото сега съм в мкд-я това го цитирах.Аз си го преведох Македония. Писах и,че съм склонна да я чакам докато се прибере те са подарък не се продават та да ми трябват паричките. Отговор не получих вече втори ден (днес е вторият ден) Има и друго майче, което ги иска и не знам сега как да постъпя.Да ги пращам ли на нея или още да чакам първата? Някак личното на първата ми прозвуча в стил (абе ти щом подаряваш значи пощата нищо не е за теб и може и да не си я получиш) Станаха много измами и вече съм адски мнителна. Аз също съм в майчинство и да 2 лв са нищо,но ако на 10 човека опростя по 2 лв вече не са нищо нали?
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Януари 24, 2011, 16:17:34 » |
Нагоре
|
В крайна сметка ТИ преценяваш при кого да отиде ТВОЯ обява, нали ? Интересно ми е как дамата ще получи пратката като е в Македония ? Ще те помоли да я изпратиш на неин роднина или приятел. И после от кого точно ще си търсиш парите за пощата ? От нея или Ако второто майче счита, че е в реда на нещата да ти пусне запис от 2лв, направо й ги изпращай Лично мнение ПП 2 лв е кухнята на детето ми за ден и половина
|
|
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 16:19:59 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #2 -: Януари 24, 2011, 16:20:05 » |
Нагоре
|
Ох,душичка Ми ти от къде да вземеш 2лв да изпратиш?На мен ми е случвало да нямам и за пращане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #3 -: Януари 24, 2011, 16:25:32 » |
Нагоре
|
Аз също бих ги дала на второто маме след като си получа записа. Аз също съм получавала два пъти така,но винаги пускам запис и после чакам за пратка. Това е мое мнение. Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #4 -: Януари 24, 2011, 16:33:52 » |
Нагоре
|
здравейте дами,на мен ми се е случвало,освен това че не са ми пращали парите за пощенските,но и едно благодаря не съм получавала,да са живи и здрави а за оценка няма да споменавам даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #5 -: Януари 24, 2011, 16:55:32 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета ! Да се включа и аз Историята ми е малко дълга затова няма да изпадам в подробности ! Та доста често подарявам - имам си причина - дори и при покупка често или почги винаги слагам по нещо ! Изумява ме понякога нахалството на дадени индивиди - хора не мога да ги нарека Публикувам нещо за подаряване и се опитвам за повечко мами да има по нещо и като се почнат едни сърдити на лични как се били записали първи как им трябвали тези неща - от любопитство поглеждам профила на потребителката и опаааааа ми тя с момче и то голамо и тя е дребна по- дрехите които е качила а аз съм с момиче голяма мама гонеща 100 килограма попитах я най- човешки за какво са ти ? Отговори ми се че това не е моя работа - аз подарявам а тя се е записала първа ! ей така гледах личното съобщение и понеже беше писано на латиница го прочетох няколко пъти да няма грешка съжелявам но не го пазя на лични иначе щях да го копирам ! Тогава и пратих много поздрави и и писах тя да ми прочете подписа ! Колкото за пощенските и оценките - нямам думи ! Почти никой не ги праща - поне при мен но аз не се сърдя Разни хора ,разни характери - просто някои мислят че с нещо си им длъжен а това е много жалко .........
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #6 -: Януари 24, 2011, 17:20:14 » |
Нагоре
|
мила давай ги на второто маме. не стига че правиш услуга,ами и нагли. днеска получавам 2 записа без пощенските .Аман от такива наглости вече. 4 лв е кухнята на детето за седмица...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #7 -: Януари 24, 2011, 17:28:45 » |
Нагоре
|
Мила и аз съм за второто маме,имах същата случка с едно космонавтче,мамата ми прати пощенските след два месеца,вече не се и надявах да ги прати,но все пак ги прати!През тези два месеца изписахме романи,то се местеше,то не и стигаха за храна паричките и т.н но тъй като и казах че за мен не е коректно да обещаеш че си платиш пощенските за подаръка,размисли,много неприятна ситуация.
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #8 -: Януари 24, 2011, 17:51:10 » |
Нагоре
|
Нека Евата да ги прати на втората мама, а колкото до Иринка, съгласна съм с постинга й, това е отвратително и направо си е злоупотреба с добрината на хората, нека отидат наистина при човек в нужда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #9 -: Януари 24, 2011, 18:18:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
|
|
« Отговор #10 -: Януари 24, 2011, 18:36:04 » |
Нагоре
|
Благодаря ви отиват за второто мамче както када Отнесена от вихъра,простете! и аз съм имала моменти в които и 2лв за пращане съм нямала. То ако имах ехеее сигурно нямаше и да направя въпрос, че си искам пощата ами щях да я поема и нямаше да има проблем. Благодаря ви за помощта отново. Страхотни сте всички !
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #11 -: Януари 24, 2011, 18:43:01 » |
Нагоре
|
И аз съм за 2та кандидатка. Като чета какви случаи имате, въобще не ми се занимава с подаряване, макар че ми се иска. Много правилно е и това, че не може всеки път да ходиш в студа да връщаш боклуците. Последния път връщах такова нещо, и как с цялата си наглост тя си помисли, че ще ми я пробута като не съм я плащала. После ми вика "аз лично я изпрах и огледах преди да я пратя". Това беше последно от нея. И нещо друго извън темата: както и при мен, така и в подписа на vivival линка на другия сайт не излиза правилно. Защо, и ако може модератор да се намеси
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #12 -: Януари 24, 2011, 18:43:07 » |
Нагоре
|
Точно така!!Изпращай на втората мама!!Не стига,че ще им се подари нещото,ами чак се правят и на интересни!...Правя списък на вехтошарките,за да не попадна отново на тях!Скоро наистина ще им стане скучно тук.Подкрепям Вививал за поста й.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #13 -: Януари 24, 2011, 18:44:44 » |
Нагоре
|
Точно така!!Изпращай на втората мама!!Не стига,че ще им се подари нещото,ами чак се правят и на интересни!... Правя списък на вехтошарките,за да не попадна отново на тях!Скоро наистина ще им стане скучно тук.Подкрепям Вививал за поста й. Вземи публикувай списъка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #14 -: Януари 24, 2011, 18:50:00 » |
Нагоре
|
Точно така!!Изпращай на втората мама!!Не стига,че ще им се подари нещото,ами чак се правят и на интересни!... Правя списък на вехтошарките,за да не попадна отново на тях!Скоро наистина ще им стане скучно тук.Подкрепям Вививал за поста й. Вземи публикувай списъка Само чакам да ми кипне още малко чайника и ще ги изтипосам тук!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
|
|